Što je u sezoni: SRPANJ

Od ukusnih bobica koje jačaju imunitet do predivnih tikvica i sočnih rajčica, evo koje voće i povrće nam je u sezoni za mjesec SRPANJ. 

Zagovornik sam zdrave prehrane što podrazmijeva prehranu bogatu svježim sezonskim namirnicama. Jesti sezonski ne znači samo jesti zdravije, već i ukusnije. Sezonso voće i povrće puno je viskovrijednih nutrijenata koji održavaju naš organizam zdravim. Također cijena voća i povrća koje je u sezoni uvijek je jeftinija, što znači i uštedu u kućnom budžetu.

Rubriku “Što je u sezoni” pokrenula sam kako bi vas informirala o sezonskim namirnicama koje upravo dozrijevaju i koje se može nači na lokalnim tržnicama i u trgovinama. Također u ovom vodiću nači ćete i pokoju inspiraciju za jela koja možete pripremiti od sezonskih namirnica. Sve ZDRAVO i super fino. 😉

Ljeto nam je zašarenilo police trgovina i tržnica… evo koje voće i povrće je u sezoni za mjesec SRPANJ.

Zgrabite svoje favorite i pripremite neke od ukusnih receptića u nastavku.

Dobar tekić!

POVRĆE

VOĆE

UVEZENO VOĆE

Koje je vaše omiljeno voće i povrće u mjesecu srpnju? Jedva čekam da vas čujem u komentarima….

Pusa,

NH-signature

Zanima te zdrava prehrana i način života?! Onda se upiši na moju listu i primaj obavijesti o novim blog postovima ravno u svoj inbox. Pratiti me možeš i na mom Instagram profilu, i Facebook stranici.  

Ilustrirani vodič za voće i povrće koje je trenutno u sezoni SRPANJ sa sezonskim receptima. Jer jesti sezonski znači jesti ZDRAVO.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*