Što je u sezoni: RUJAN

Od ukusnih sočnih jabuka i šljiva do predivnih okruglih bundeva, evo koje voće i povrće nam je u sezoni za mjesec RUJAN. 

Zagovornik sam zdrave prehrane što podrazmijeva prehranu bogatu svježim sezonskim namirnicama. Jesti sezonski ne znači samo jesti zdravije, već i ukusnije. Sezonso voće i povrće puno je viskovrijednih nutrijenata koji održavaju naš organizam zdravim. Također cijena voća i povrća koje je u sezoni uvijek je jeftinija, što znači i uštedu u kućnom budžetu.

Rubriku “Što je u sezoni” pokrenula sam kako bi vas informirala o sezonskim namirnicama koje upravo dozrijevaju i koje se može nači na lokalnim tržnicama i u trgovinama. Također u ovom vodiću nači ćete i pokoju inspiraciju za jela koja možete pripremiti od sezonskih namirnica. Sve ZDRAVO i super fino. 😉

Mjesec rujan odnosi nam šarenilo sa polica trgovina i tržnica i donosi umirujuće jesenske boje na naš stol. Evo koje voće i povrće je u sezoni za mjesec RUJAN.

Zgrabite svoje favorite i pripremite neke od ukusnih receptića u nastavku.

Dobar tekić!

POVRĆE

VOĆE

UVEZENO VOĆE

Koje je vaše omiljeno voće i povrće u mjesecu RUJNU? Jedva čekam da vas čujem u komentarima….

Pusa,

NH-signature

Pratiti me možeš i na mom Instagram profilu, i Facebook stranici.  

Ilustrirani vodič za voće i povrće koje je trenutno u sezoni SRPANJ sa sezonskim receptima. Jer jesti sezonski znači jesti ZDRAVO.

Related Posts

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*