Motivacijski ponedjeljak #13

Dobar vam ponedjeljak, drage moje zdrave njupalice. 😚

Još jedan sunčan i topao vikend je iza nas. Nadam se da ste se preko vikenda odmorili i da ste napunili baterijice jer stigao nam je po-ne-djeljaaak! Još jedan novi radni tjedan je ispred nas i vrijeme je da uskočimo u nove pobjede. Ja sam tu da vas malo pogurnem u pravom smjeru, naravno. 😊😊😊

Meni je vikend bio pravo opuštanje i odmor. Provela sam ga s obitelji uz finu klopu i druženje. Baš mi je to trebalo jer prošli tjedan mi je bio jako dinamičan (a koji mi nije hehe 😁). Svakodnevne obveze, posao, vrijeme s obitelji, treninzi… objava novog recepta + organizacija DARIVANJA za vas (ako se još niste uključili, brzo KLIK na LINK). Dani su mi samo letjeli, a ponekad su mi se činili prekratkim za sve što trebam napraviti. No nekim čudom sve sam stizala napraviti (ili barem one najbitnije stavke.. nisam savršena, you know! 😜 ).

Na kraju svakog radnog dana, kada shvatim da sam odradila sve svoje obveze + da sam cijeli dan jela zdravo + da sam odradila svoj trening + da sam provela i kvalitetno vrijeme sa svojom obitelji, osjećam se tako ZADOVOLJNO. TO me motivira da i sljedeći dan nastavim, jer se osjećam super i puna sam energije. Pa se probudim odlučna. ODLUČNA sam da mi svaki dan bude tako super produktivan, da jedem zdravo i vježbam. 

Možda vam se čini teško “ugurati” zdravu prehranu i vježbanje u vašu svakodnevicu. Ja smatram da se zdrav način života može provoditi ma kako zaposleni bili. Po meni sve je u boljoj organizaciji vremena kojeg imamo na raspolaganju – u planiranju.

Recimo ja umjesto da gledam tv, vikendom sjednem i isplaniram tjedni jelovnik. Tako znam iz dana u dan što ćemo moja obitelj i ja jesti, pa eliminiram stres oko svakodnevne pripreme obroka. Namirnice nabavljam dva-tri dana u naprijed pa me čeka sve spremno kada dođem kući s posla. Tako jednostavno!

Što se vježbanja tiće, to je još lakše jer ne zahtjeva baš nikakvu pripremu. Sada po ljeti kada su dani duži, vježbanje doslovno možete ugurati i kasno navečer. Mi se svaki dan dogovorimo oko vremena za vježbanje i svi odemo u park. Moj muž voli šetnju s klincem, a ja otrčim svoje krugove. Jednostavno se dignemo sa tog kauča, obučemo tenisice i krenemo. Tako jednostavno!

Moja poruka danas je – potrudite se oko sebe i oko svog zdravlja! Radite na tome da budete zdraviji i sretniji, da steknete te zdrave navike. Da vam zdravi način života postane lifestyle. Jer onda je sve jednostavno. 😊😊😊

Budite ODLUČNI u tome da vodite ovakav način života svaki dan. Zbog svog zdravlja. Zbog sebe. Da imate više energije. Da se osjećate bolje. Da izgledate bolje. Da navečer kada se legnete u krevet osjećate ZADOVOLJSTVO, a ne krivnju.

Do sljedećeg ponedjeljka, jedite zdravo, vježbajte i budite happy! 💪😚

Pusa, 

NH-signature

…. 

👉👉👉 Tražiš inspiraciju i motivaciju. Pridruži nam se u Facebook grupi 👉 ZDRAVI I SRETNI . U grupi možeš objavljivati svoja zdrava jela, razmjenjivati iskustva i recepte, ali i postavljati pitanja vezana za zdravu prehranu i zdrav život. Vidimo se tamo! 😚😚😚

 

Zanima te zdrava prehrana i način života?! Onda se upiši na moju listu i primaj obavijesti o novim blog postovima ravno u svoj inbox. Pratiti me možeš i na mom Instagram profilu, i Facebook stranici

 

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

*